e
Banner

Etiketler: dinçer lojistik



Dinçer Lojistik ADR’de yazılım atağında


Yayın: 15-07-2015
Kategori: Kimya

Tehlikeli ve kimyevi madde taşımacılığında uzmanlaşan Dinçer Lojistik, TÜBİTAK ve LA işbirliğinde ADR’ye yönelik bir yazılım projesi hazırlıyor. Bu projeyle ADR’ye ilişkin tüm uygulamaların karayolu taşımacılığı yazılımına entegre edileceğini açıklayan Dinçer Lojistik A.Ş. Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Turan Cihanoğlu, bu sistemin servis ve güvenlik alanında çıtayı yükselteceğini söylüyor. 





Dinçer Lojistik “Dark Store” uzmanlığını artırıyor!


Yayın: 29-12-2020
Kategori: Depolama - Antrepo

Yenilik yapma potansiyeli ile Türkiye lojistik sektörüne öncülük eden Dinçer Lojistik, yaygın depo hizmetleri ağı ve güçlü teknolojik altyapısıyla iş dünyasının gelişen ihtiyaçlarına cevap vermek üzere Dark Store uzmanlığını geliştiriyor. Teknoloji alanındaki yatırımlarını artırarak bu alandaki süreçlerini iyileştirmeye odaklanan şirket, depolama ve dağıtım ağını Dark Store dinamiklerine göre genişletiyor.  
 




Dinçer Lojistik’ten 100 milyon TL’lik yatırım hamlesi



Zorlu pandemi koşullarına rağmen 2020 yılını bir önceki yıla göre yüzde 65 büyüme ve toplamda 65 milyon TL’lik yatırımla kapatan Dinçer Lojistik, 2021’e hızlı bir giriş yaptı. 2021 yılında yaklaşık 100 milyon TL’lik daha yatırım yapmayı hedefleyen Dinçer Lojistik, dağıtım ve depolama ağında yaygınlaşmaya gitti, devreye almaya başladığı yeni transfer merkezleri ve bölge depolarıyla dağıtım hacminin yüzde 97’sini kendi dağıtım ağı ve araç filosu ile yönetiyor. Dijital altyapıları entegre ederek kurguladığı yapılanmasını tamamlayan Dinçer Lojistik, yıl sonunda ülke çapında yüzde 100 kendi dağıtım ağıyla hizmet verecek.




Dinçer Lojistik tehlikeli madde taşımacılığı pazarını domine ediyor


Yayın: 14-04-2021
Kategori: Kimya

Tehlikeli madde lojistiğinde 18 yılı aşkın uzmanlığıyla güvenlik konusunu kırmızı çizgisi olarak gören Dinçer Lojistik, doğabilecek tüm risklere karşı kanun ve yönetmelikler kapsamındaki tedbirlere tam uygunluk ilkesiyle çalışmalarını sürdürerek sektörün dinamiklerini belirliyor.




Dinçer Lojistik 3. Gamification Hackathon'dan ödülle döndü


Yayın: 25-06-2021
Kategori: Lojistik

GamFed Türkiye’nin bu yıl 3’üncüsünü düzenlediği Gamification Hackathon, 48 saatlik bir maratonun ardından sona erdi. 18-19-20 Haziran tarihlerinde gerçekleşen 3. Gamification Hackathon’da Dinçer Lojistik iş hedefleriyle yarışan PushUp takımı, geliştirdiği oyunlaştırma projesiyle 5 büyük ödülden biri olan ‘Bahçeşehir Üniversitesi Özel Ödülü’nü almaya hak kazandı. Lojistik operasyonlarda sipariş toplama sürecinin etkinliğinin arttırılması ana hedefiyle geliştiren ödüllü proje, Dinçer Lojistik tarafından iş süreçlerine uyarlanarak hayata geçirilecek.
 




Dinçer Lojistik, tüm lojistik süreçleri tek uygulamada topladı


Yayın: 10-08-2021

Lojistik sektörüne özel mobil uygulamalar ve web tabanlı teknolojiler geliştiren Dinçer Lojistik bu kez Super App’i devreye alıyor. Farklı kullanıcı tiplerinin farklı deneyimlerini tek çatı altında toplayarak lojistik süreçleri yalınlaştıran ve kullanıcılarına hem vakit hem hız kazandıran Super App, Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyor. 




Dinçer Lojistik’ten Fazla Gıda’ya destek


Yayın: 31-08-2021
Kategori: Lojistik

Dinçer Lojistik, Birleşmiş Milletler’in ‘2030 Sürdürülebilir Küresel Kalkınma Hedefleri’ kapsamında âtıl ürünlerin geri kazanımını sağlayan bir teknoloji platformu olarak çalışmalarını sürdüren Fazla Gıda’ya yatırım ve lojistik desteğiyle güç katıyor.
 




Dinçer Lojistik’ten yerli Startuplara yatırım


Yayın: 21-09-2021
Kategori: Lojistik

Sektöre, topluma, ekonomiye ve çevreye değer katma misyonuyla faaliyetlerini sürdüren Dinçer Lojistik, sektörün geleceğinin yenilikçi teknolojik altyapılar üzerinde yükseleceğine inanıyor ve bu kapsamda çalışan startup kuruluşlara yatırım yapıyor. 




Dinçer Lojistik ‘Geleceğin Dinç Liderleri’ni arıyor


Yayın: 08-10-2021
Kategori: Lojistik

Dinçer Lojistik, teknoloji temelli araçlarla sürecini desteklediği ‘Geleceğin Dinç Liderleri Programı’ kapsamında analitik, yeni teknolojileri yakından takip eden, öğrenmeye ve sürekli gelişime açık adayların başvurularını değerlendirdi. Programı başarıyla tamamlayan adaylar, 18 ay sonra yeni görevlerine atanacak. 




Dinçer Lojistik, Startup’ları Demo Day’de yarışmaya çağırıyor


Yayın: 21-10-2021
Kategori: Lojistik

Sektöre, topluma, ekonomiye ve çevreye değer katma misyonuyla çalışan Dinçer Lojistik, Türkiye’nin unicorn’ları ile yaptığı iş birliklerinden kazandığı deneyim ile geleceğin unicorn’larını destekliyor. Dinçer Lojistik, şimdi de yerli startup’ları ekosisteme kazandırmak amacıyla Demo-Day düzenliyor.